Interesse in het verkopen van onze producten?

B2B verkoop van Fungivital

Ons huidige paddenstoelen supplementen assortiment

Biologisch & Vegan

Word reseller en verkoop onder ons of uw eigen label!

Heeft u interesse in B2B verkoop van Fungivital producten, eventueel onder uw eigen label? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op over de inkoop van grotere hoeveelheden.

Paddenstoelen met medicinale eigenschappen

Fungivital is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige paddenstoelensupplementen. We zijn er trots op dat we pure en eerlijke supplementen maken die o.a. kunnen helpen bij het versterken van het immuunsysteem, het verminderen van ontstekingen, het bevorderen van de spijsvertering en het verbeteren van de darmgezondheid. Evenals het verminderen van stress en het bevorderen van de algemene gezondheid. Onze supplementen zijn ook rijk aan antioxidanten en kunnen helpen bij het beschermen van het lichaam tegen schadelijke vrije radicalen. We zijn er trots op dat we een veilig en effectief supplement kunnen aanbieden dat kan bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen.

 

Onze supplementen zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, biologisch en vegan bovendien!

De verschillende supplementen zijn ontwikkeld met behulp van wetenschappelijke onderzoeken en klinische studies. We gebruiken alleen hoogwaardige ingrediënten en onze supplementen worden geproduceerd volgens de strengste normen om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen. De capsules bevatten paddenstoelenextracten die bekend staan om hun voordelen voor de gezondheid. Het productieproces is zorgvuldig om een krachtig en effectief supplement te creëren.

Vegan, duurzaam, dierproefvrij