Immuunsysteem versterken

Immuunsysteem Versterken

Je immuunsysteem versterken en ontstekingen remmen

Je kunt veel zelf doen om je immuunsysteem te versterken, ontstekingen te remmen en je weerstand op peil te houden. En dit kan met natuurlijke producten. De huisarts en medicatie is niet altijd nodig om je weerstand en welzijn te verbeteren. 

Weerstand & Welzijn

Je weerstand is niets meer en niets minder dan je afweersysteem, oftewel je immuunsysteem. Alle cellen, organen, antilichamen en eiwitten vormen een netwerk in je lichaam om virussen, infecties en bacteriën van buitenaf tegen te gaan.

Is je weerstand wat minder door bijvoorbeeld slaaptekort of stress, dan kunnen de virussen e.d. toeslaan.

Tips om je immuunsysteem te versterken

  • Slaap voldoende, het liefst 7 a 8 uur per nacht;
  • Beweeg elke dag door bijvoorbeeld te wandelen of te sporten;
  • Eet gevarieerd en gezond, minimaal 3 maaltijden per dag;
  • Drink voldoende water (1,5 tot 2 liter per dag);
  • Probeer onder- of overgewicht te voorkomen.

Immuunsysteem verbeteren met Agaricus Blazei

De Agaricus Blazei paddenstoel kan zorgen voor een betere weerstand en welzijn. Wereldwijd hebben we eind 2019 kennis gemaakt met het corona virus. In tijden waarin ook griepvirussen de kop opsteken is een supplement dat de weerstand vergroot geen overbodige luxe. Uit onderzoeken blijkt dat u met de Agaricus Blazei extracten uw immuunsysteem versterkt.

Immuunsysteem verbeteren met Agaricus Blazei

FungiVital teelt en verwerkt de Agaricus Blazei paddenstoelen in Nederland op een duurzame en eerlijke manier tot voedingssupplement. Lees meer over de Agaricus Blazei supplementen van Fungivital (SKAL gecertificeerd!) en ervaar zelf hoe je je weerstand en welzijn op peil houdt!

Onze Paddenstoelsupplementen