Reviews tevreden klanten

Reviews over Fungivital supplementen

Tevreden gebruikers van onze paddenstoelensupplementen

De beste reclame voor je product zijn tevreden klanten. Met trots delen wij een aantal mooie reviews. Laat je overtuigen door wat anderen over ons zeggen. 

Een druk leven zonder stress

Mijn vrouw en ik gebruiken al vele jaren de Fungivital capsules. Dagelijks gebruiken wij 3 capsules Fungivital 2 in de ochtend en 1 in de avond.

’s Morgens nemen wij 1 x de Agaricus Blazei, vooral preventief. Dit supplement werkt zeer goed voor ons afweer- en immuunsysteem. Het helpt ons diverse ziekten te voorkomen. En de Blazei vergroot ons uithoudingsvermogen, waardoor ons lichaam langer kan presteren. Onze conditie is zeer goed waardoor wij onze zeer drukke banen ook als prettig ervaren. Ook sporten wij veel en dankzij de Blazei kunnen wij veel presteren hierin.

 

Ook nemen wij ’s morgens 1 x de Lion’s Mane. Wij noemen hem thuis ook de “onze smart mushroom”. Hij ondersteunt ons met het onthouden van vele zaken tijdens ons drukke werk en het supplement heeft een goed effect op onze concentratie tijdens de vele gesprekken die wij dagelijks voeren. In ons hectische werk is deze Lion’s Mane een fantastische vertrouweling.

 

‘s Avonds slikken wij “onze toverpil”. Alles in één capsule, een mix van Agaricus Blazei, Shiitake, Maitake en de Lion’s Mane.
Als wij in bed rusten zorgt deze mix dat onze darmen tot rust komen, een fantastische bloeddruk hebben, gezonde bloedsuiker en dat onze cholesterol waardes al vele jaren fantastisch zijn. Deze mix ontgift je lichaam als je slaapt.

 

Wij zijn zeer intensieve sporters en bergwandelaars en wij hebben het gevoel dat de Fungivital capsules ons ondersteunen om dit leven zo te kunnen voeren.

 

Hilde en Guus Coppus

Cholesterol verlagend medicijn gehalveerd

Mijn motivatie kwam uit het feit dat er in de familie zowel Crohn als Colitis voorkomt. Dus ik neem preventief Agaricus  Blazei voedingssupplementen en tot op heden met succes!

Verder dien ik op te merken dat mijn cholesterol verlagende medicijn sinds het gebruik van dit supplement tot twee maal tot is gehalveerd. Of dit toe te schrijven aan het gebruik van het Blazei supplement is niet bekend. Mogelijk dat er meerdere gebruikers zijn die een gelijke ervaring hebben.

 

Man 59 jaar en gebruiker sinds enkele jaren 

Back in shape after COVID-19

For many years I was taking Fungivital Agaricus Blazei. Started in 2016 or 2017. Immediately in the beginning I  could see big benefit of it. Helped me with big fatigue, and kept me healthy with a very intensive lifestyle and a lot of travelling.

 

Unfortunately I was not taking this supplement at the beginning of the COVID-19 Pandemic. I started taking the supplements again in 2021. Agaricus Blazei helps me recover from long covid, rebuild the immune system and get back in shape.

 

Martyna

Reviews over Agaricus Blazei

Sinds ik Agaricus Blazei supplementen gebruik heb ik geen longontsteking of ernstige verkoudheid meer gehad, wat ik eerder elk jaar wel had…..

Riet K. te Eindhoven (86 jaar)

 

Ik neem de Agaricus Blazei vaak heel vroeg in de ochtend voor ik opsta, omdat ik lig te piekeren in bed. Daar word ik dan wel rustiger van en dan kan ik vaak weer inslapen. Ik neem alleen een 2de pil ‘s avonds, als ik voel dat ik last van stress heb en het dan kalmerend werkt. Anders blijft het bij 1 pil.

J.S. te Utrecht (76 jaar)

 

Ik ben een marathon renner, maar kon nooit finishen vanwege “runners poop” halverwege de afstand. Ik gebruik nu een of twee Agaricus blazei capsules enkele uren voor de start en heb sindsdien niet meer langs de kant van de weg ‘gezeten’.

Jenny V. te Schijndel (58 jaar)

Onze Paddenstoelsupplementen