Energie krijgen

Weer Energie Krijgen

Tips om weer energie te krijgen!

We kennen het allemaal. Je hebt een nachtje slecht geslapen, bent te laat opgestaan en te druk met je werk of je dagelijkse bezigheden. Ineens ben je futloos en heb je nergens zin in. Omdat je nergens zin in hebt zorg je die dag ook minder goed voor jezelf. Je eet minder goed en beweegt nauwelijks. En precies dat is natuurlijk niet bevorderlijk voor je energieniveau!

Vitaliteit & Balans

Je vitaal en in balans voelen is iets waar je aan moet werken. Het kost, op wat discipline na, niets extra’s. 

Tips om meer energie te krijgen

  • Probeer voldoende (7 a 8 uur per nacht) te slapen;
  • Wandel, fiets of sport minimaal een uur per dag, dit mag in kleine porties;
  • Eet voldoende groente en fruit en zorg voor gevarieerde maaltijden (het liefst in minimaal 3 porties verdeeld over de dag);
  • Neem voldoende vocht tot je, waarbij water of groene thee het meest gezond zijn (1,5 tot 2 liter per dag);

Lekker lachen. Dat geeft energie!

Het klinkt makkelijker dan het is.. probeer negatieve gedachten uit je hoofd te krijgen. Dit kan door met een vriend of vriendin af te spreken of te bellen. Het liefst eentje met humor. Want lachen geeft energie! 

Ben je niet bang aangelegd? Begin gewoon te lachen. In je eentje, met je partner, je kind, met wie dan ook. Wie lacht krijgt energie. 

Energie Support van Fungivital

Met de 100% natuurlijke Maitake Mix van Fungivital helpen we je een eindje op weg. Onze energie booster zit vol energie-gevers!

De mix van paddenstoelen zorgt voor vitaliteit en balans. Deze energie booster bestaat uit verschillende paddenstoelen extracten die allemaal een krachtige werking hebben, zoals heet water extracten van Agaricus Blazei, Shiitake, Maitake en Lion’s Mane. Deze mushroom mix mag ontbreken in je keukenkastje!

FungiVital teelt en verwerkt alle paddenstoelen biologisch en op een eerlijke manier tot voedingssupplement.

Lees meer over ons energie support supplement en ervaar zelf hoe je je vitaliteit & balans in orde krijgt!

Onze Paddenstoelsupplementen