Waarom zou je supplementen laten overvliegen?

Waarom zou je supplementen van de andere kant van de wereld laten overvliegen?

Paddenstoelen supplementen van Nederlandse bodem

Laten we het maar meteen in beeld brengen. Fungivital paddenstoelen supplementen zijn eerlijke biologische 100% natuurlijke supplementen waar geen vliegtuig aan te pas komt om ze te produceren. 

Vegan, duurzaam, dierproefvrij

Zuiverheid is ons primaire doel!

Onze vruchtlichaam paddestoelen worden in Nederland gekweekt zonder toevoeging van chemicaliën, gifstoffen, pesticiden of landbouwchemicaliën tijdens de teelt en het productieproces van de supplementen. Alles wordt van A tot Z gecontroleerd bij de Nederlandse telers. Van de kweek tot het eindproduct.

Gecontroleerd en Gecertificeerd

We hanteren de EU-kwaliteitsnormen en houden persoonlijk toezicht op de productie. De productienormen omvatten Good Manufacturing Practice (GMP) met jaarlijkse certificering door derden, uitgevoerd door Kiwa.

Milieuvriendelijk productieproces

Het is in onze ogen onnodig om de mooie pure vruchtlichaam paddenstoelen helemaal vanuit China of andere overzeese landen te laten overkomen. En dan is de vraag hóe deze paddenstoelen geteeld zijn, of zelfs al tot supplementen omgetoverd zijn. Want wat dat betreft zijn wij gezond argwanend. Het nemen van voedingssupplementen heeft namelijk alleen zin als de inhoud ervan uit eerlijke en pure ingrediënten bestaat.

Onze paddenstoelen supplementen zijn vegan, dierproefvrij, evenals gluten- en sulfaatvrij. 

De teelt en het productieproces van de Fungivital supplementen is in zijn totaliteit milieuvriendelijk. En daar zijn we trots op!

Onze supplementen van Nederlandse bodem