Cordyceps Paddenstoelen Supplement Sportieve prestaties

Cordyceps

€ 27,49

* bij bestellingen van 3 producten of meer wordt automatisch 15% korting berekend én er worden geen verzendkosten in rekening gebracht!

Betere prestaties van lichaam en geest

Cordyceps is een effectief tonicum. Het supplement draagt bij aan betere (sportieve) prestaties en heeft een opwekkende werking op lichaam en geest. Cordyceps stimuleert de bloedsomloop, de doorbloeding van alle orgaansystemen en bevordert de zuurstofutilisatie en de cellulaire energieproductie. 

Werking Cordyceps

  • Verbetert lichamelijke (sportieve) prestaties.
  • Het extract is goed voor het uithoudingsvermogen
  • Kan ondersteuning bieden bij een verstoorde hormoonbalans
  • Helpt bij vermoeidheid
  • Kan ondersteuning bieden bij een verlaagd libido
  • Stressverlagend, anti-stress, vermindert angst en depressie

Ingrediënten per capsule

250 mg heetwaterextract van de Cordyceps paddenstoel, 250 mg vitamine C (ascorbinezuur, 313% referentie inname), Vulstof: schimmel cellulose, Samenstelling: 35% eiwit, 6% as, 50% koolhydraat waarvan 14.5% beta-glucan, 1500 kj energie inhoud per capsule.

Productinformatie

Fungivital supplementen zijn SKAL (EU-Landbouw) gecertificeerd. De capsules zijn vegan, lactose- en glutenvrij. De paddenstoelen zijn zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen, met zorg voor kwaliteit in Nederland geteeld en de geneeskrachtige Cordyceps paddenstoelen worden op een eerlijke manier verwerkt tot gezondheidssupplement. De capsules bevatten poeder verkregen door extractie uit het vruchtlichaam van de paddenstoelen.

Bekijk ook onze andere gezondheidssupplementen!

Lion's Mane

Shiitake

Agaricus Blazei

Mushroom Mix